Et fiyatlarında indirim! Türkiye’nin 81 ilinde geçerli: 400 TL yerine 199 TL ödeyeceksiniz! Daha ucuzu yok

Et fiyatlarında indirim! Türkiye’nin 81 ilinde geçerli: 400 TL yerine 199 TL ödeyeceksiniz! Daha ucuzu yok

Et ve et ürünleri fiyatları düştükçe düşüyor. Et ve Süt Kurumu tarafından yapılan açıklama doğrultusunda kampanyanın 81 ilde geçerli olduğu belirtildi. 400 TL'den 199 TL'ye kadar düştü. İşte kırmızı et fiyatları…

Ekonomik kriz, hayat pahalılığı, enflasyon derken zam üstüne zam alan kırmızı et fiyatları da yükseldikçe yükseldi. Kırmızı et almayı ancak hayal edebilen vatandaşlara sevindiren haber Et ve Süt Kurumu’ndan geldi. Piyasada kilogram fiyatı 400 TL'ye kadar yükselen et fiyatları Et ve Süt Kurumu’nda 199 TL'ye kadar geriledi. İşte kırmızı et fiyatları…

KIRMIZI ET DEV İNDİRİM

Ekonomik kriz, yem fiyatları derken maliyetlerdeki artış et fiyatlarına da yansıdı. Güncel kıymanın kilogram fiyatı kasaplarda kalite ve yağ oranına göre 300 TL ile 400 TL aralığında yer alıyor. Kuşbaşının kilogram fiyatı bazı kasaplarda 500 TL'ye yükselirken et tüketemeyen vatandaşlarda uygun fiyatlı et arayışına giriyor.

et-ve-sut-kurumju-kuyruk.jpg

Marketler tarafından yapılan kampanyaları yakından takip eden vatandaşlara açıklama Et ve Süt Kurumu’ndan geldi. Kampanya kapsamında 1 kilogram dana kıymanın fiyatı 199 TL'ye düşerken 1 kilogram dana kuşbaşı 229 TL'den satılacak.

İndirim haberini duyan vatandaş Et ve Süt Kurumu mağazalarının önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Uzun süredir devam eden kampanya kapsamında vatandaş uygun fiyata et tüketebiliyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri üzerinden de et satışı yapılmaktadır.

et-ve-sut-kurumu-magaca.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN