Etini, mangalını kapan buraya koşuyor! Sonunda beklenen an geldi! Piknik cenneti 5 doğa harikası…

Etini, mangalını kapan buraya koşuyor! Sonunda beklenen an geldi! Piknik cenneti 5 doğa harikası…

Sıcak havaları fırsat bilen etini mangalını aldığı gibi soluğu buralarda alıyor. Yavaş yavaş bahar yüzünü gösterirken piknik yapmak isteyenler de en güzel mekanları araştırmaya devam ediyor. Saklı kalmış piknik cennetlerini keşfetmek için bu fırsatı mutlaka değerlendirin. İşte piknik cenneti 5 doğa harikası…

Balıkesir'in doğal ve huzur dolu ortamında mükemmel bir keyif yapmak için bu fırsat kaçmaz. Hafta sonu kaçamak yapabileceğiniz bu 5 eşsiz mekan piknik keyfine yeni adresi olacak. İşte piknik cenneti 5 doğa harikası…

kaz-daglari.jpg

KAZ DAĞLARI

Kaz Dağları'nın eteklerinde doğa manzarası eşliğinde mükemmel bir mangal keyfi yapabilirsiniz. Yemyeşil çamların arasında kuş sesleri eşliğinde piknik yapabileceğiniz gibi bol oksijenin tadını da çıkarmayı unutmayın.

ayvalik-sahilleri.jpg

AYVALIK SAHİLLERİ

Sahil Bölgesi olan Ayvalık hem deniz manzarası hem de doğal güzellikleri ile piknikçilerin adresi olacak. Kumlu plajlarda piknik yapabilirken denizin serin sularında da bu keyiften büyük haz alacaksınız.

cunda-adasi.jpg

CUNDA ADASI

Gün batımına Cunda Adası'nın sunmuş olduğu mükemmel manzara eşliğinde izleme keyfini kaçırmayın. Hem mangal yapıp hem de adanın atmosferinden yararlanabileceğiniz bu tarihi mekanda tarihsel dokunuşların da tadına varabilirsiniz.

edremit-korfezi.jpg

EDREMİT KÖRFEZİ

Edremit Körfezi kıyısında yer alan doğal piknik alanları huzur dolu bir gün geçirmek için en ideal adres oluyor. Göz kamaştıran bu alanda mangal yakabileceğiniz gibi temiz havanın da tadını sonuna kadar çıkarabilirsiniz.

gonen-yaylasi.jpg​​​​​​​

GÖNEN YAYLASI

Gönen ilçesinde yer alan yaylalarda doğa ile iç içe piknik deneyimini yaşayabilirsiniz. Mangal yapmak ve kamp kurmak isteyenler için mükemmel bir seçenek oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN