EYT'liler hemen maaş hesabınızı kontrol edin! 2000 TL daha ödenecek: Duyuru yapıldı

EYT'liler hemen maaş hesabınızı kontrol edin! 2000 TL daha ödenecek: Duyuru yapıldı

EYT ile emekli olanları ilgilendiren flaş bir gelişme yaşandı. Nisan ayı maaşlarını alan EYT'liler bayram ikramiyesini almayı bekliyordu. 2 bin lira olacak açıklanan bayram ikramiyesi için yeni bir gelişme yaşandı. EYT'liler hemen hesaplarını kontrol edin!

Mart ayında yasallaşan EYT düzenlemesi, milyonlarca kişiyi emekli yapmıştı. Yıllardır verdikleri mücadeleyi seçim öncesi kazanan EYT'liler yaş şartının kaldırılmasıyla müjdeli haberi almıştı. En düşük emekli maaşı 7..500 lira olarak yükselirken bayram ikramiyesi de 2 bin lira oldu. Maaşlarını alan EYT'lilere bir müjde daha geldi.

memuremekli.jpg

Maaş ödemesinden sonra bayram ikramiyelerinin yatmasını bekleyen EYT'lilere sevindiren haber geldi. SSK kapsamında maaş alan ve Ramazan Bayramı ikramiyesi alacaklar için tarih verildi.

SSK, BAĞ-KUR VE EMEKLİ SANDIĞINDAN AYLIK ALANLAR DİKKAT

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı maaş tarihlerine göre bayram ikramiyesi ödenecek tarihleri verdi

SSK emeklileri için maaş ödemesi, 17, 18, 19, 20 olanların 14 Nisan'da, 21, 22, 23 olanların 15 Nisan'da, 24, 25, 26 olanların 16 Nisan'da ödemesi yapılacak.

paraemekli.jpg

BAĞKUR'lular için ikramiye ödemesi ise şöyle;

25 ve 26 tarihinde maaş alanlar 17/04/2023, 27 ve 28'da ödeme alanlar ise 18/04/2023 tarihinde bayram ikramiyesi alacak.

Emekli Sandığı kapsamında olanlar ise 19 Nisan'da ödeme alacak.

E-DEVLET'TEN KONTROL EDİN

Ödemelerinin yatıp yatmadığı e-Devlet sistemi üzerinden öğrenebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN