Fahrettin Koca'dan Hatay'da mezarlık ziyareti: Depremin acılarını azaltmak için gayret sarf ediyoruz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da bayram namazını kıldıktan sonra deprem şehitleri mezarlığını ziyaret etti. "Acıları içimizde ama umutlarımız hep taze" diyen Koca, "Deprem nedeniyle yaşadığımız acıları azaltmak için tüm gücümüzle gayret sarf ediyoruz. Dün buradaydık, bugün buradayız, yarın da Hatay'ımızda olacağız." ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ramazan Bayramı'nı kutlamak ve bir dizi ziyarette bulunmak için Hatay'a geldi. Bayram namazını Hacı Cuma Kahraman Camisi'nde kılan Bakan Koca, daha sonra Antakya'daki Narlıca Deprem Şehitleri Mezarlığı'nı ziyaret etti.

9034719.jpg

Koca'ya Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal eşlik etti.

9034501.jpg

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşların mezarlarına karanfil bırakan ve dua okuyan Koca, buradaki vatandaşlarla görüşüp çocuklarla sohbet etti.

9034499.jpg

'DEPREMİN ACILARINI AZALTMAK İÇİN GAYRET SARF EDİYORUZ'

Depremin ardından üçüncü bayramı da Hatay'da geçirdiğini ifade eden Koca, yaşanan felaketi unutmanın söz konusu bile olamayacağını dile getirdi.

9034643.jpg

Devlet olarak hep Hatay'ın yanında olacaklarını belirten Koca, "6 Şubat depreminin üzerinden 430 gün geçti. Yaşanan felaketi unutmamız söz konusu bile değil. Hüzünlü üçüncü bayramı yaşıyoruz. Daha önceki iki hüzünlü bayramda da Hatay'ımızda olmuştum. Bayramlar, kaybettiklerimizin acılarını daha fazla hissettiğimiz günler. Deprem nedeniyle hayatını kaybeden her biri ana, her biri baba, bir evlat, bir kardeş, bir arkadaş olan aziz insanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Acıları içimizde ama umutlarımız hep taze. Deprem nedeniyle yaşadığımız acıları azaltmak için tüm gücümüzle gayret sarf ediyoruz. Dün buradaydık, bugün buradayız, yarın da Hatay'ımızda olacağız. Rabb’im benzer felaketleri milletimize ve insanlara göstermesin diliyorum." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN