Faik Öztrak'tan 'Cahit Özkan' yorumu: Bu ucube rejim, doların yeşili için daha çok saray evladını yer

Faik Öztrak'tan 'Cahit Özkan' yorumu: Bu ucube rejim, doların yeşili için daha çok saray evladını yer

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın Birleşik Arap Emirlikleri ile ilgili sözlerinin ardından görevden alınacağı iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Öztrak, “Saray için, para gelecek yerden grup başkanvekili esirgenmez. Bu ucube rejim, doların yeşili için daha çok saray evladını yer” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın Birleşik Arap Emirlikleri ile ilgili sözlerinden sonra görevden alınacağı iddialarına ilişkin CHP Sözcüsü Faik Öztrak, açıklamalarda bulundu.

Öztrak, Cahit Özkan’ın Birleşik Arap Emirlikleri ile ilgili sözlerinin ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in, Özkan’ın sözlerin partilerinin görüşü olmadığı yönündeki açıklamasını değerlendirdi. Özkan, sosyal medya hesabında bugün, Özkan’ın görevden alınacağı iddialarına işaret ederek, “Saray için, para gelecek yerden grup başkanvekili esirgenmez. Bu ucube rejim, doların yeşili için daha çok saray evladını yer” paylaşımı yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN