Fatih Altaylı ağlamaktan konuşamadı! Aras Bulut İynemli sarılarak sakinleştirdi... Herkesi ağlattı

Bir ara Disney Plus'ın yayınlamaktan vazgeçtiği ve büyük tepkilere neden olduğu Atatürk filmi, 29 Ekim Cumhuriyet'in 100. yılında televizyon ekranlarından yayınlandı. Filmde rol alan oyuncularla röportaj yapan Fatih Altaylı, konuşma yaparken birden gözyaşlarına boğuldu. Filmin başrolü Aras Bulut İynemli'nin sarılması ise yürekleri paramparça etti. Birbirlerine sarılarak teselli ettiler. İşte o görüntüler...

Disney Plus tarafından yayınlanmama kararı alan Atatürk filmi, 29 Ekim Cumhuriyet'in 100. yılında televizyon ekranlarından yayınlandı. Büyük ilgi toplayan film halen tartışmaların odağında. Filmin oyuncularıyla röportaj yapan gazeteci Fatih Altaylı, bir anda duygulandı ve ağlamaya başladı. Gözyaşlarına boğulan Altaylı'yı ise Aras Bulut İynemli teselli etti.

29 Ekim 2023 Cumhuriyet'in 100. yılında FOX TV ekranlarında belli kesitleri yayınlanan Atatürk filmi herkesin odağında. Filmin ikinci bölümü 5 Ocak 2024'te yeniden sinema salonlarında izleyici karşısına çıkacak.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Film vizyonda seyircisi ile buluşmaya devam ederken, gazeteci Fatih Altaylı kendi YouTube kanalında Atatürk filmi oyuncularını ağırladı. Filmin konusu ve gidişatı ile ilgili konuşan Altaylı, birden duygusallaşarak gözyaşlarına boğuldu. Filmi anlatırken duygulanan Fatih Altaylı şunları söyledi:

"Çok ağladım. Yanımda Barış Doster vardı. O 10. dakikada gitti, ağlama arası verdi. Perişandı. Salya sümük ağlıyordu. Ben hala filmi hatırlayınca gözlerim doluyor."

hghghg-2023-11-05t193804-997.jpg

ÜNLÜ OYUNCU SARILARAK TESELLİ ETTİ

Fatih Altaylı'nın duygusallaştığını gören ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli ise "Sarılmak istedim abi, sarılayım mı sana?" diyerek kalktı ve sarıldı. Zübeyde Hanım'ı oynayan Songül Öden ise "Benim hormonlarım var ağlamayın, devam ettiremeyiz bakın." diye konuştu.

jhjhhj-83.jpg

DİSNEY'E BÜYÜK TEPKİ

Disney Plus'ın filmi yayınlamaktan vazgeçmesi, ilk etapta olumsuz bir etki yaratmış gibi görünse de, bu durum filmi daha fazla gündeme getirdi. Gazeteci Fatih Altaylı'nın belirttiği gibi, "Atatürk filmi de her türlü zorluğu aşmayı başarıyor ve aldığı darbelerden güçlenerek çıkıyor." Bu, film için aslında bir fırsat olabilir; çünkü bu sayede film, daha fazla tartışılır hale geldi ve bu da izleyici kitlesini artırabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN