Fatih Portakal canlı yayında dondu kaldı! Erdoğan’ın açıklamasını duyunca ne yapacağını şaşırdı: İmkansız bir şey

Fatih Portakal canlı yayında dondu kaldı! Erdoğan’ın açıklamasını duyunca ne yapacağını şaşırdı: İmkansız bir şey

Dün düzenlenen Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan ek zammı canlı yayında öğrenen Fatih Portakal dondu kaldı. Erdoğan’ın açıklamasını duyunca ne yapacağını şaşıran Portakal’ın tepkisi bakın ne oldu?

Milyonlarca emekliye hayal kırıklığına uğratan %5 ek zam oranına tepkilerin ardı arkası kesilmiyor. Canlı yayın esnasında ek zam oranını öğrenen Fatih Portakal da verilen rakama sessiz kalamadı…

“ŞOK EDİCİ BİR KARAR”

Canlı yayın yaptığı esnada ek zam oranını öğrenen Portakal şaşkınlığını gizleyemezken şunları söyledi:

"En düşük emekli maaşı 10 bin TL. 7 bin 500 TL'den 10 bin TL'ye çıkardı ona bir şey demiyorum ama SSK ve Bağ-Kur emeklisine sadece yüzde 5 zam verildi. Yüzde 37 hariç. Onu aldık zaten. Ne kadar farklı bekleniyordu derseniz en az yüzde 12 bekleniyordu. Yüzde 12 yerine yüzde 5 verildi. Memur ve memur emeklisinin yüzde 49 aldığı yerde siz SSK ve Bağ-Kur emeklisine artı yüzde 5 zam yapıyorsunuz. 'İdare edin' demeye getiriyor Sayın Cumhurbaşkanı ve diyor ki; 'Temmuz'da eşitlenecek.' Ama hayır biz şimdi istiyoruz Sayın Cumhurbaşkanı. Yüzde 5 kime yeter? İmkansız bir şey ya gerçekten şaşırdım. En az yüzde 49'a çekileceğini tahmin ediyordum."

İşte Fatih Portakal’ın şaşkınlığını gizleyemediği o anlar;

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN