Fatih Portakal ekranlara geri dönüyor! Tarihi açıkladı... İşte yeni adresi!

Fatih Portakal ekranlara geri dönüyor! Tarihi açıkladı... İşte yeni adresi!

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan ünlü ana haber sunucusu Fatih Portakal, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile hakkındaki iddiaları doğruladı. Ekranlara döneceği tarihi açıklayan Portakal, yeni açılan haber kanalı Sözcü TV'de ana haberleri sunacak...

2020 yılının son aylarından beri ekranlarda göremediğimiz Fatih Portakal, yeni açılan Sözcü TV kanalına transfer oldu.

5f43849267b0a90ae0209663.webp

Sözcü TV'nin bir süredir Fatih Portakal ile anlaştığı iddia ediliyordu. Portakal Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla iddiaları doğruladı.

kulis-fatih-portakal-gorevi-neden-birakti-fox-tv-de-neler-yasandi-772772-5.jpg

"BİR DE BENDEN DUYUN..."

"Her başlangıcın öncesinde biten bir hikaye vardır, demiş birisi. Umarım güzel olacak, ne dersiniz? Youtube yayınlarına da devam, merak etmeyin" notuyla paylaştığı videoda Portakal, şu ifadeleri kullandı:

"Bir de benden duyun istedim, evet Sözcü TV ile anlaştık. 20 Mart akşamı ana haberde sizlerle birlikte olacağız. Bir kez daha İstanbul yapmakta fayda var belki, bilmiyorum. Güzel olacak diye düşünüyorum. Ana haberle karşınızda olacağım akşam saatlerinde. Tabii her zamanki gibi bültenimizi yapacağız, Türkiye'nin haberlerini paylaşacağız. En önemlisi de konuşacağız, konuşturan ve konuşacağımız bir bülten olacak. Umarım güzel olacak, güzel de bir yol olacak diye düşünüyorum. 20 Mart akşamı kimselere randevu vermeyin, Sözcü TV'de ana haberde birlikte olalım."

YILMAZ ÖZDİL İSTİFA ETMİŞTİ

1 Mart'ta yayın hayatına başlayan Sözcü TV'de Genel Müdür Yılmaz Özdil istifa etmiş, yerine Alişer Delek gelmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN