Fatih'te gündüz vakti bir eve silahlı saldırı: 1 tutuklama

Fatih'te gündüz vakti bir eve silahlı saldırı: 1 tutuklama

İstanbul’un Fatih ilçesinde gündüz vakti bir eve yönelik silahlı saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Korkutan olay, 6 Ocak günü gündüz saatlerinde Fatih ilçesine bağlı Seyid Ömer Mahallesi’nde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle bir eve ateş açılması üzerine çevrede bulunan vatandaşlar silah seslerini duyarak durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı.

ŞÜPHELİ TESPİT EDİLDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalarda, saldırının gerçekleştirildiği bölgede ve çevresinde bulunan güvenlik kameraları detaylı şekilde incelendi. Yapılan kamera analizleri ve saha çalışmaları sonucunda, silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen şüphelinin B.A. (20) olduğu tespit edildi.

Kimliği belirlenen şüpheli, aynı gün Fatih ilçesi Mevlanakapı Mahallesi’ndeki ikametinde düzenlenen operasyonla yakalandı. Polis ekipleri tarafından adreste yapılan aramada, saldırıda kullanıldığı değerlendirilen silah ile birlikte bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

basliksiz-1-001.jpg

Gözaltına alınan B.A., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe “genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması”, “mala zarar verme” ve “ruhsatsız silah veya ateşli mermi bulundurma” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN