Felaketin ayak sesleri yükseldi! Van'dan yola çıktı geliyor: Sürücüler önünü bile göremeyecek

Felaketin ayak sesleri yükseldi! Van'dan yola çıktı geliyor: Sürücüler önünü bile göremeyecek

Felaketin ayak sesleri duyulmaya başladı! Yükselerek geliyor! Türkiye'nin doğusu Van'dan yola çıktı! Sürücüler dikkat! Önünüzü dahi göremeyeceksiniz! İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin doğusundaki Van ilinde, mevsimin ilk karı sonunda yağdı. Etkili olan sağanak yağışın ardından yüksek kesimler, beyaz örtüyle kaplandı.

MEVSİMİN İLK KARI VAN'A YAĞDI

2117776.jpg

Gelen bilgilere göre, Van-Bahçesaray kara yolunun 3 bin rakımlı Karabet Geçidi'nde bulunan dağlar, mevsimin ilk karı ile kaplandı. Bu doğal güzellik, bölge sakinleri ve turistler için büyüleyici bir manzara oluşturdu.

SÜRÜCÜLERE ZOR ANLAR YAŞATACAK

2117778.jpg

Ancak, kar yağışı sürücüler için de zorlu bir deneyim haline geldi. Yoğun sis ve kar nedeniyle sürücüler ilerlemekte zorlandılar.

Yetkililer, sürücülere bu zorlu hava koşullarında dikkatli olmaları ve güvenliklerini ön planda tutmaları konusunda uyarıda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN