Fiat Egea yine ucuzlukta rakiplerine meydan okudu! Yeni kampanya ile herkese araba aldıracak

Fiat Egea yine ucuzlukta rakiplerine meydan okudu! Yeni kampanya ile herkese araba aldıracak

Araba arayanlar lakin fiyatlardan dolayı ne yapacağına karar veremeyenlerin artık kara kara düşünmesine gerek kalmadı. Fiat Egea yine ucuzlukta rakiplerine meydan okudu! Bu yeni kampanya herkese resmen araba aldıracak. İşte Fiat Egea markasından yeni kampanya…

Senenin sonuna yaklaşırken birçok araba markası 2023 modellerinin satışını hızlandırmak için yeni kampanyalar düzenlemeye başladı. Fiat Egea modeli de bu kapsamda yeni bir kampanya haberi ile gündeme geldi. Araba almak isteyenlerin bakmadan geçmemesi gereken o liste yayınlandı. İşte detaylar…

FİAT EGEA SERİSİNDEN SÜRPRİZ KAMPANYA

Yeni yıla az bir zaman kala otomobil firmaları farklı kampanyalarla alıcılarını beklemeye başladı. Son zamanlardaki fahiş fiyatların önüne geçilmeye çalışırken firmalar 2023 model arabaları daha uygun fiyatlarla satışa çıkarıyor.

yeni-proje-1-003.jpg

Birçok firma sıfır araba alımında indirimler uygularken bazı markalar sıfır faiz ve 12 ay vadeli krediler bile veriyor. Son olarak fa Fiat Egea’dan gelen kampanya haberi görenleri resmen şaşkına çevirdi.

yeni-proje-003.jpg

30 BİN LİRA İNDİRİM

Kampanya kapsamında Fiat Egea'nın başlangıç satış fiyatı 790 bin liradan 752 bin TL'ye düşürüldü. Bunun yanı sıra 200 bin liralık kredi kullanımına uygun kredi faizleri sunulurken 12 ay ila 24 ay vade imkanı da veriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN