Fırat Kalkanı ve Pençe-Kilit’te 8 terörist etkisiz

Fırat Kalkanı ve Pençe-Kilit’te 8 terörist etkisiz

Milli Savunma Bakanlığı Fırat Kalkanı Harekâtı bölgesine saldırı hazırlığında olan 6 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Ayrıca Bakanlık Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı teröristin daha hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildiği duyurdu. "Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek!" mesajı verildi.

Milli Savunma Bakanlığı Pençe ve Fırat Kalkanı bölgesindeki operasyonlarına hız kazandırdı. Dün yapılan açıklamada önce 6 daha sonrada 2 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

"Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek!" diyen bakanlık sosyal medyadan açıklama yaptı.

'KAZDIKLARI HENDEKLERE GÖMÜLMEKTEN KURTULAMAYACAK'

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Tek amaçları bölgeyi kana bulamak olan PKK/YPG’li teröristlere hak ettikleri gibi müdahale etmeye devam ediyoruz.

Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olan 6 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi. Teröristler kazdıkları hendeklere gömülmekten kurtulamayacak” denildi.

Ayrıca Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı teröristin de hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildiği açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN