Fırında mide bulandıran görüntüler! Hijyen kurallarını hiçe saydı

Fırında mide bulandıran görüntüler! Hijyen kurallarını hiçe saydı

Fırında çalışan tezgahtarın pişmeye gidecek olan ürünlerin tepsilerinin takılı olduğu rafların üzerinde çizmeleriyle dolaştığı anlara dair görüntüler mide bulandırdı. Hijyen kurallarını hiçe sayan fırınla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzce'de bir fırında çalışan tezgahtar, pişmeye gidecek olan kurabiyelerin bulunduğu tepsilerin takılı olduğu rafların üzerinde çizmeleriyle dolaştı. Tezgahtar o anları sosyal medya hesabında paylaştı.

8588403.jpg

Mergiç Mahallesi'ndeki bir fırında tezgahtar olarak çalışan görevlinin, pişmeye gidecek olan üzerleri açık kurabiyelerin bulunduğu tepsilerin takılı olduğu rafların üzerine çizmeleriyle gezmesi tepki çekti.

8588404.jpg

Görevli o anlara ilişkin videoyu sosyal medyada ‘Tezgahtarlıkta ne var Allah aşkına diyorlar ama’ notuyla paylaştı. Görevlinin paylaşımının ardından fırınla ilgili şikayet yağdı.

8588405.jpg

Hijyen ve sağlık kurallarına uyulmadığı görülen fırınla ilgili Düzce Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri denetim ve inceleme başlattı.

8588406.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN