Fiyatları duyan stok yapmak için o markete koşacak! Bu fiyata kapış kapış gidecek: Sıvı yağlarda indirim başladı

Fiyatları duyan stok yapmak için o markete koşacak! Bu fiyata kapış kapış gidecek: Sıvı yağlarda indirim başladı

Ramazan Bayramı için yapılan alışverişler başlamışken o market sıvı yağlarda indirim yaptı! Fiyatları duyan stok yapmak için o markete koşacak! Evde yağı olan bile kapış kapış alacak. Güvenilir markaların yağlarında 40 TL’ye varan indirimler başladı...

Ramazan Bayramı yaklaşırken misafir ağırlama telaşının yanında alışveriş telaşları başladı. Sadece çikolata değil, yemeklik alışverişler de listeleri süslüyor. Tam bu zamanda CarrefourSA sıvı yağ fiyatlarında indirim yaptı.

Sıvı yağ, mutfakların vazgeçilmez malzemelerinden biri olarak her evde bulunur. Yemeklerin lezzetini ve pişirme kalitesini belirleyen önemli bir unsurdur. Bu temel ihtiyaç üzerine yapılan indirimler ise tüketiciler tarafından her zaman büyük ilgiyle karşılanır. CarrefourSA marketlerinde başlayan sıvı yağ indirimi de bu anlamda büyük bir dikkat çekiyor. Özellikle Yudum ve Marmarabirlik gibi güvenilir markaların ürünlerindeki indirimler, tüketicilere kaliteli ürünlere daha uygun fiyatlarla ulaşma fırsatı sunuyor.

CARREFOURSA MARKETLERDE SIVI YAĞ FİYATLARI

Sıvı yağ fiyatlarında dev indirim! Marketlerde sıvı yağ ne kadar oldu? CarreforSA, Migros, BİM sıvı yağ fiyatları - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Yudum Ayçiçek Yağı 1 Litre 79,90 TL’den 59,90 TL’ye

Yudum Ayçiçek Yağı 4 Lt 199,90 TL’den 179,90 TL’ye

Marmarabirlik Soğuk Sıkım Sızma 500 Cc 249,90 TL’den 209,90 TL’ye düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN