Futbolculardan 'Omuz Omuza' yardım çağrısı: Kahramanmaraş burada, Hatay burada...

6 Şubat deprem felaketinde afet bölgelerinin yaralarını sarmak için TFF öncülüğünde düzenlenecek olan 'Omuz Omuza' yardım kampanyasının tanıtım filmi yayımlandı. 1 Mart Çarşamba günü düzenlenecek olan kampanyanın filmi, Trabzonspor-Basel maçında birlik-beraberlik mesajı verilen tribün koreografisi ile başladı. Manchester City'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Pep Guardiola'nın da yer aldığı filmde Arsene Wenger ise "Her bağış fark yaratabilir." diyerek bağış kampanyasına destek istedi.

Kahramanmaraş merkezli depremde on binlerce kişi yaşamını yitirirken şehirler ise enkaza döndü. Yaşanan felaket için ulusal ve uluslararası birçok yardım kampanyası düzenlendi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu önderliğinde de bir kampanya düzenlenerek afet bölgelerinin yaraları sarılmaya çalışılacak.

1 Mart-15 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olann 'Omuz Omuza' isimli yardım organizasyonun startı, A Spor, beIN Sports, D Smart Sports, Tivibu Spor, TRT Spor ve TV 8,5'un ortak canlı yayınıyla 1 Mart Çarşamba günü saat 20.00'de verilecek.

ÜNLÜ FUTBOLCULARDAN DESTEK ÇAĞRISI

TFF, kampanyayla ilgili bir tanıtım filmi yayımladı. Deprem sonrası yıkım görüntüleri ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Trabzonspor-Basel maçında birlik-beraberlik mesajı verilen tribün koreografisi görüntüsüyle başlayan filmde, yurt dışında oynayan Türk oyuncular Hakan Çalhanoğlu, Melih Demiral ve İlkay Gündoğan ile Beşiktaşlı Ersin Destanoğlu, Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçeli Altay Bayındır ve Trabzonsporlu Uğurcan Çakır, "Omuz Omuza" yardım çağrısında bulundu.

TEKNİK ADAMLAR DA TANITIM FİLMİNDE

Manchester City'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Pep Guardiola'nın, "Lütfen yapabileceğiniz her türlü bağışı hemen yapın" ifadelerini kullandığı tanıtım filminde, ünlü teknik adam Arsene Wenger ise "Her bağış fark yaratabilir." diyerek bağış kampanyasına destek istedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir