'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına 3 milyon 700 bin siber saldırı

'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına 3 milyon 700 bin siber saldırı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyasında 330 milyon TL toplandı. Kampanyaya ilişkin açıklamalarda bulunan İBB Başkanı Tunç Soyer yardım kampanyasının internet sitesine gece boyunca 3 milyon 700 bin siber saldırı olduğunu söyledi. Soyer “Bu iyilikle kötülüğün mücadelesi” dedi.

Kahramanmaraş depremlerinde evleri yıkılan afetzedeler için yardım seferberliği sürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi de Başkanı 'Bir Kira Bir Yuva' adlı bir yardım kampanyası düzenledi. Halk TV ekranlarında yapılan kampanyada 28 bin 466 depremzede ailenin bir yıllık kirasını karşılayacak miktarda bağış yapıldı. Ayrıca binlerce aileye de destek verilebilecek yardım toplandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, özel yayın sonrası yaptığı açıklamada hedeflerinin üzerine çıktıklarını söyledi. Soyer, 33 bin 098 aileye kira desteği için 330 milyon lira toplandığını bildirdi.

'HEP BİRLİKTE DESTEK OLACAĞIZ'

Soyer’in Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Hedefimizi aştık… 33.098 ailemize kira desteği için 330 milyon ₺ topladık. Dayanışmamızı sürdürecek, büyütecek, yuva sıcaklığına hasret kalan depremzedelerimize hep birlikte destek olacağız.”

'BU İYİLİKLE KÖTÜLÜĞÜN MÜCADELESİ'

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Soyer, bugün Halk TV'de canlı yayında yaptığı son açıklamada ise dün akşamki yardım kampanyası ile ilgili dikkat çeken bir ayrıntıyı açıkladı.

Soyer, kampanyanın internet sitesine 3 milyon 700 bin siber saldırı gerçekleştiğini söyledi. Soyer, “Bu iyilikle kötülüğün mücadelesi” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN