Garanti Bankası'na giden emekli 8500 TL alıyor! Emeklilere rekor promosyon ödemesi: Tek yapmanız gereken imza atmak

Garanti Bankası'na giden emekli 8500 TL alıyor! Emeklilere rekor promosyon ödemesi: Tek yapmanız gereken imza atmak

Emekli maaşını Garanti Bankası'na taşıyan emeklilere 8 bin 500 TL ödeme yapılıyor. Emekli promosyon ödemelerinde yeni rekorlar mayıs ayı ile birlikte geldi. Mayıs ayı ile birlikte emekli promosyon ödemelerindeki rekabet yeniden kızıştı. Peki emekli promosyon ödemesi nasıl alınır? İşte tüm detaylar...

GARANTİ'DEN 8 BİN 500 TL'YE VARAN PROMOSYON

Emekli promosyon ödemelerinde güncellemeler tüm hızıyla devam ediyor. Mayıs ayı ile birlikte emekli promosyonuna başvuracak olan emeklilere Garanti Bankası 8 bin 500 TL'ye kadar ödeme yapıyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile en düşün emekli maaş zammı sonrasında emekli promosyon ödemeleri otomatik olarak güncellendi.

Emekli maaşı alan vatandaşlar Garanti Bankası'na emekli maaşını taşıyarak promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Mayıs ayının gelmesiyle birlikte emekli promosyon ödemelerindeki rekabet yeniden hız kazandı. Bankalar tarafından üst üste duyurulan promosyon ödemelerine Garanti Bankası noktayı koydu.

tum-bankalarin-promosyon-odemeleri-tek-haberde-iste-banka-banka-emekli-promosyon-oranlari-4288.jpg

EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ

Garanti Bankası tarafından emekli vatandaşlara verilen promosyon ödemesi 8 bin 500 TL'ye kadar yükseliyor. Güncellenen promosyon ödemeleri ile birlikte EYT düzenlemesinden faydalanan emekli vatandaşları kendi bünyesine katmayı hedefliyor. Belirli maaş aralıklarına göre verilen promosyon ödemeleri ise şu şekilde;

  • Emekli maaşı 0 - 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 4.500 TL,
  • Maaş aralığı 3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilerimize 5.250 TL,
  • Maaş aralığı 7.500 – 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 6.750 TL
  • 10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 7.500 TL tutarında nakit promosyon avantajı sunulmaktadır

Ayriyeten emekli promosyonunu Garanti Bankası'ndan alan emekli vatandaşlar kredi kartı üzerinden yapacağı 500 TL harcamaya 1000 TL bonus kazanacak.

2019-minimum-wage-amount-is-announced.jpg

GARANTİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Garanti Bankası tarafından verilen emekli promosyonundan faydalanabilmek için şubeye gitmeniz gerekiyor. Öncelikle emekli maaşınızı Garanti Bankası'na taşımanız gerekir. Ardından 3 yıl boyunca Garanti Bankası üzerinden emekli maaşınızı alacağınıza dair taahhüt imzalayarak emekli promosyonundan faydalanabilirsiniz.

Garanti Bankası 7 bin 500 TL'ye kadar emekli promosyonu sunarken kredi kartı üzerinden ilk 500 TL ve üzeri harcamanızda 1000 TL bonus veriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN