Gece yapılan EFT ne zaman hesaba geçer?

Gece yapılan EFT ne zaman hesaba geçer?

Bazı gecelerde bazı hesaplara EFT yaparız. Peki gece yapılan EFT ne zaman hesaba geçer? İşte bu sorunun yanıtı.

Gece yapılan EFT ne zaman hesaba geçer? Gece yapılan EFT işlemleri, bankanıza ve işlem saatine bağlı olarak, genellikle bir sonraki iş gününde hesaba geçer. EFT işlemi yaparken işlem saatlerine dikkat etmek önemlidir.

Bankaların EFT işlemlerini kabul ettikleri saatler farklılık gösterebilir ve bu saatler bankadan bankaya değişebilir. Bazı bankalar, gece yapılan EFT işlemlerini bir sonraki iş günü sabahından önce hesaba geçirebilirken, bazıları için işlem süresi daha uzun olabilir.

EFT işlemlerinin tamamlanma süresi bankadan bankaya değiştiği için, işlem sonucunu kontrol etmek için bankanızın mobil uygulamasını veya internet bankacılığı platformunu kullanabilirsiniz. Eğer işlem birkaç gün sonra hala hesabınıza geçmediyse, bankanızla iletişime geçmeniz ve sorunu çözmek için yardım istemeniz gerekebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN