Gelecek Partili Selçuk Özdağ, Erdoğan ve Bahçeli'ye seslendi: Sinan Ateş cinayetinin arkasını bulacaksınız

Gelecek Partili Selçuk Özdağ, Erdoğan ve Bahçeli'ye seslendi: Sinan Ateş cinayetinin arkasını bulacaksınız

Gelecek Partili Selçuk Özdağ, Sinan Ateş cinayeti için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli'ye seslendi. Siyasetin sopayla yapılmayacağını belirten Özdağ, "Kim bir insanı haksız yere öldürürse bütün bir insanlığı öldürmüştür’ ayet-i kelimesini nasıl unutuyorsunuz. Sinan Ateş olayını yapanlar failler değil, arkasını bulacaksınız" diye konuştu.

Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle TBMM’de Parlamento Muhabirleri Derneği’ni ziyaret etti. Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle ilgili konuşan Özdağ, "Hiç kimseye acılar yaşatmayalım. Kuran-ı Kerim’e inanıyorsunuz Sayın Bahçeli, Sayın Erdoğan değil mi? ‘Kim bir insanı haksız yere öldürürse bütün bir insanlığı öldürmüştür’ ayet-i kelimesini nasıl unutuyorsunuz?. Siyaset sözle yapılır, siyaset sopayla yapılmaz. Siyaset silahla yapılmaz, siyaset nefret dili ve tehditle yapılmaz” diye konuştu.

Geçmiş dönemde Ülkü Ocakları başkanlığını yaptığını ve 12 Eylül darbesinde idamla yargılandığını hatırlatan Özdağ, şunları söyledi:

"Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünden sonra AK Parti’ye katıldım, üç dönem milletvekilliği yaptım. Bu saldırılar, yeni olmadı. 60’a yakın gazeteciye saldırı yapıldı. Hepsinin ortak özelliği şu, bütün gazetecilerin ve bütün siyasetçilerin, kim MHP’yi ve Devlet Bahçeli’yi eleştirdiyse, iki gün sonra, üç gün sonra beş gün sonra, on gün sonra saldırıya uğradılar. Evlerinde, camilerde, işyerlerinden çıkışlarında veya bir televizyondan çıkarken veya evlerinin önünde bana yapıldığı gibi, bana saldıranların hepsi ülkü ocakları mensuplarıydı. Oradan bir kamera çekti, bilmiyoruz hala kim çekti bilmiyoruz o kamerayı, teşekkür ediyoruz. O ezberleri bozdu, onlar başka türlü demeç verip işi örtbas edeceklerdi."

'BAHÇELİ'YE GÖREV DÜŞÜYOR'

Sinan Ateş cinayeti ve kendisine yönelik yapılan saldırılardan dolayı MHP lideri Devlet Bahçeli'ye seslenen Özdağ, "Bu saldırıların hepsini kınayacak ve yargıya dönecek, kolluğa dönecek ve ‘bunları yakalayın ve gereğini yapın, benim hareketimin bunlarla alakası yoktur. Hareketime sızmışlarsa gereğini yapın’ diyecek" ifadelerini kullandı.

'YARGI GÖREVİNİ YAPAMIYOR'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bahçeli'ye "Farklılıklara niye tahammül etmiyorsunuz?" diye soran Özdağ devamında şöyle konuştu:

"Sinan Ateş olayını yapanlar failler değil efendim, arkasını bulacaksınız, arkası bulunmaz. Hem buradan kolluk, görevini yapamıyor siyaset baskı yapıyor ve kamera kayıtları yok HTS kayıtları yok hem de aynı zamanda burada yargı görevini yapamıyor. Benim olayımda benim davamın yargıcı bizzat yargı tarafından ve siyaset kurumu tarafından tehdit edildi. Allah nasip ederse, mayısta veya haziranda yapılacak seçim sonrası Ayhan Sefer Üstün ve Hasan Seymen ile beraber kimin kimleri nasıl tehdit ettiğini, nerede tehdit ettiklerini tek tek delilleriyle ispat edeceğiz.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN