Gelecek Partili Selçuk Özdağ'dan 'sansür yasası' tepkisi: 29. madde hapsetme yasasıdır

Gelecek Partili Selçuk Özdağ, KARAR TV'de gazeteci Gülay Erdemli'nin konuğu oldu. 'Sansür yasası'na tepki gösteren Özdağ, "Özellikle 29. madde sansür yasası değildir. Bu bir hapsetme yasasıdır." dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, gazeteci Gülay Erdemli'nin sunduğu Orta Dalga programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özdağ, dezenformasyon yasasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu bir siyasi mühendislik yasası. Birileri devlet partisini oluşturmak için birileri siyasi mühendisliğe soyundular. Bu yüzden bu yasayla karşı karşıya kaldık. Sosyal medyanın yasaya ihtiyacı vardı. Burada yapılmak istenen yerel medyayı sildirmektir. Özellikle 29. madde sansür yasası değildir. Bu bir hapsetme yasasıdır. Bizim zihinlerimize bir karakol kurmak istiyorlar." ifadelerini kullandı.

'ZİHİNLERİMİZİ ELE GEÇİRMEK İSTİYORLAR'

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ sansür yasasının daha kolay tutuklama yapabilmek için ortaya çıktığına değinerek, "Türkiye'yi iktidar sopasıyla ele geçirmeye çalışıyorlar. Hem siyasetçileri tutuklayarak, hem de vatandaşları susturarak iktidar nefes borumuzu tıkıyor. Susarız, dumanla haberleşiriz. Bu yasada yolsuzlukları, yasakları görmememiz için yapılan bir eylemdir. Zihinlerimizi ele geçirmek istiyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar. Türkiye'de sekiz ayımız kaldı. Türkiye'de yeni bir güneş doğacaktır. O güneşle birlikte hareket edeceğiz. Bu dezenformasyon yasasını kaldırırız." ifadelerini kullandı.

'TÜRKİYE'NİN EKONOMİSİ HER GEÇEN GÜN GERİYE GİDİYOR'

Gelecek Partili Özdağ, "Türkiye'nin enflasyonu her geçen gün kötüye gidiyor. Enflasyon bunların söylemlerine göre yüzde 83, ENAG'a göre yüzde 180. Ortalamasını aldığımızda yüzde 130'a geliyor. Böyle bir ortamda da Türkiye'nin 3 sene içerisindeki ekonomisi her geçen gün geriye gidiyor. 'Enflasyon nereye gidiyordu şimdi ise nereye gidiyor?' sorusunu soruyorum kendime. Geçen sene mazot, ilaç, gübre ne kadardı? Bunların hepsini hesapladığımızda yüzde 400 civarında bir farklılık var. Muhalefet olarak uyarıyorum. İktidarı da uyandırdık." şeklinde cevap vererek iktidarın ekonomi politikasını eleştirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN