Gelecek Partisi'nde istifa

Gelecek Partisi'nde istifa

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gelecek Partisi’nden kendi isteğiyle ayrıldığını açıkladı. Özcan istifasını "Genel Başkanım, Hocam Prof. Ahmet Davutoğlu olmak üzere, tüm Gelecek Partili yol arkadaşlarıma bu vesileyle tekrar şükranlarımı sunuyorum. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla arz ederim." ifadeleriyle duyurdu.

Yerel seçimlere sayılı günler kala partilerden istifalar devam ediyor. Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Gelecek Partisi’nden ayrıldığını açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özcan, “Yeni dönemde, kuruluşundan bu yana görev aldığım Gelecek Partisi’ndeki görevlerimden kendi arzumla bugün itibariyle ayrılmış bulunuyorum” sözleriyle duyurdu.

glckkk.jpg

Özcan'ın sosyal medyada yaptığı istifa açıklaması şöyle

"Gelecek Partisi bugün gerçekleştirdiği kongre ile yeni yönetimini belirledi. Kongrenin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, görev alan tüm arkadaşlarıma üstün başarılar diliyorum. Yeni dönemde, kuruluşundan bu yana görev aldığım Gelecek Partisi’ndeki görevlerimden kendi arzumla bugün itibariyle ayrılmış bulunuyorum.

İlk günden bu yana tecrübesi, yakın ilgisi ve içtenliğiyle bana siyaset yapma imkanını veren başta saygıdeğer Genel Başkanım, Hocam Prof. Ahmet Davutoğlu olmak üzere, tüm Gelecek Partili yol arkadaşlarıma bu vesileyle tekrar şükranlarımı sunuyorum. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla arz ederim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN