Gelecek Partisi'nden seçim kanunu tepkisi: Hangi sistemi getirirseniz getirin gideceksiniz

Gelecek Partisi'nden seçim kanunu tepkisi: Hangi sistemi getirirseniz getirin gideceksiniz

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, iktidarın TBMM'ye sunduğu ve ittifakların önünü kapatan seçim kanunu teklifine, ''Türkiye derin bir ekonomik krizin içindeyken, millet geçim derdiyle uğraşırken, dünya savaş gündemiyle yanarken, İktidar umudunu seçim yasası ile ayak oyunlarına bağlamış haldedir. Hangi seçim sistemini getirirseniz getirin gideceksiniz'' sözleriyle tepki gösterdi.

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, sosyal medya hesabından AK Parti ve MHP'nin seçim yasalarıyla ilgili kanun teklifini değerlendirdi.

''Seçimlere sadece bir yıl kalmışken korkuyla sistemi değiştirmeye kalkan iktidar, ne yaparsa yapsın milletimiz bütün renkleriyle bir masa etrafında toplanmıştır'' sözleriyle 6 muhalefet partisi liderinin bir araya gelmesini işaret eden Serkan Özcan, ''Bu masa güçlendikçe ve milletimiz bütün renkleriyle teveccüh ettikçe ülkemiz feraha kavuşacaktır.'' dedi.

'HANGİ SEÇİM SİSTEMİNİ GETİRİRSENİZ GETİRİN GİDECEKSİNİZ'

Serkan Özcan, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

''Türkiye derin bir ekonomik krizin içindeyken, millet geçim derdiyle uğraşırken, dünya savaş gündemiyle yanarken, İktidar umudunu seçim yasası ile ayak oyunlarına bağlamış haldedir.

Bugüne kadar milletimiz bu ucuz numaraları sandıkta nasıl çöpe attıysa, yine aynısı olacaktır.

Kendi icat ettiği seçim sistemini 4 yıl içinde tekrar değiştiren bu iktidar, “ben ülkeyi yönetemiyorum belki bu tuzaklarla iktidarda kalırım” derken,

Milletimiz ise “ülkemize, demokrasimize ve meclisimize kurulmuş en büyük tuzak bu ucube cumhurbaşkanlığı sistemi” demektedir.

Ülkenin sorunlarını çözemeyen, milletin dertlerini umursamayan bu koalisyon iktidarı ilk seçimde gidecektir. Hangi seçim sistemini getirirseniz getirin, hangi ayak oyununu planlarsanız planlayın, Millete refah, adalet ve demokrasi getirmediğiniz sürece, Gİ-DE-CEK-Sİ-NİZ!!''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN