Gençlik nereye gidiyor! Liseli kızlar sokak ortasında birbirine girdi

Görüntüleri görenlerin, "Gençlik nereye gidiyor" dedirttiği anlar! Liseli kızlar sokak ortasında birbirine girdi! Arkadaşları ise ayırmak yerine izleyip videoya aldı...

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi'nde yaşanan ve sosyal medyada geniş yankı bulan olay, liseli kızların sokak ortasında çıkan kavgasıyla ilgili. Görüntüler, boks ringlerini aratmayacak bir mücadeleye sahne oldu. Liseli kızlar arasındaki kavga, henüz bilinmeyen bir nedenle başladı ve kısa sürede büyüyerek saç saça baş başa bir mücadeleye dönüştü.

Kavga eden iki liseli kızın birbirlerinin saçlarını tutarak mücadele ettiği görülürken, çevredeki diğer gençlerin ise etrafında toplanıp olayı izlediği belirtildi. Ancak, polis ekiplerinin müdahalesiyle kavga son buldu.

Olayı izleyen diğer gençlerin tepkisi ise şaşkınlıkla karşılandı. Bazı gençlerin, "aşırı iyiydi, mükemmeldi" gibi yorumlar yapması ise olayın vahametini gözler önüne serdi.

YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir