Gitti diye sevinirken kötü haber tez geldi! Türkiye'nin belalısı geri geliyor... İşte uyarı yapılan bölgeler...

Gitti diye sevinirken kötü haber tez geldi! Türkiye'nin belalısı geri geliyor... İşte uyarı yapılan bölgeler...

Türkiye'nin belalısı geri geliyor... Henüz gitti diye sevinirken, kötü haber tez geldi. Söz konusu olaya dair kaynaklardan gelen açıklamalar gündemde yer aldı. Bölge bölge yapılan uyarılar dikkat çekti. İşte uyarı yapılan bölgeler...

Meteoroloji'den gelen uyarıların ardından bu kez uzman isimden uyarı yapıldı. O bölgeyi işaret ederek paylaştığı harita dikkat çekti. Türkiye'ye tatile gelen hava olayı, tatili uzatma kararı aldı. İşte tüm detaylar...

TEHLİKEYE KARŞI UYARILAR YAPILDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) paylaştığı hava durumu raporuna göre, toz aşımı yönünü yeniden Türkiye'ye çevrildi. Toz aşımı iki farklı bölgede beklenirken, uyarılara bir yenisi daha eklendi. Son hava durumu raporuna göre, ülke genelinde yağış beklenmezken, parçalı ve az bulutlu olması bekleniyor. Marmara ve Batı Karadeniz kesimlerinde pus ve yer yer sisli hava görülebilir. Güneybatı yönünde ise yer yer toz taşınımı olacağı öngörülüyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu bölgesinin kuzey ve doğu taraflarında çığ tehlikesine karşı uyarılar yapıldı.

gkahbymxeaaqjib.jpg

ÇÖL TOZU KAPIYA DAYANDI

Güney Ege ve Batı Karadeniz'de beklenen toz taşınımı konusunda uyarılar yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarılarının ardından Kerem Ökten'de uyardı. Sosyal medya üzerinden hava durumuna dair tahminlerde bulunan Kerem Ökten, Libya üzerinden çöl tozunun geldiğini paylaştı.

Kerem Ökten paylaşımında, "Libya'dan gelen çöl tozu yine kapımıza dayandı. Yarın batıda gökyüzü yine toz partikülleri ile dolu olacak..." ifadelerini kullandı. Toz taşınımı sebebiyle oluşabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı tedbirli olunması gerektiğinin altı çizildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN