Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin tutuklandı

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin tutuklandı

Son dakika haberi... Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 31 Ocak tarihinde yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda gözaltına alınan Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Çanakkale'nin Gökçeada Belediyesi'ne 'yolsuzluk' ve 'rüşvet' iddiasıyla düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Belediye Başkanı Ünal Çetin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Çanakkale Cumhuriyet Savcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, 31 Ocak Salı günü sabah saatlerinde evinden gözaltına alınan İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, aynı gün Gökçeada Belediyesi İmar Müdürü Duran, bir kamu görevlisi ve iki müteahhitle birlikte Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.

72 saat süren gözaltının ardından Çetin, bu sabah saatlerinde Çanakkale Adliyesi’nde savcılığa çıkarıldı. Saatler süren ifade işlemlerinin ardından savcılık, Çetin ve beraberlerindekileri tutuklanmaları istemi ile mahkemeye sevk etti.

Başkan Ünal Çetin, İmar Müdürü Seval Duran ve Hasan Erdem, mahkemece tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN