Gökhan Zan ve Ünal Karaman İYİ Parti'de

Gökhan Zan ve Ünal Karaman İYİ Parti'de

Eski futbolcu Gökhan Zan ve yine eski futbolcu Ünal Karaman, bugün İYİ Parti'ye katıldı. İkiliye rozetlerini İYİ Parti lideri Meral Akşener taktı.

Galatasaray ve Beşiktaş'ın eski oyuncusu, eski milli futbolcu, Hatayspor Antrenör Yardımcısı ve Maraş depremlerinde Hatay'daki çalışmalarıyla adından söz ettiren Gökhan Zan ve Trabzonspor'un eski kaptanı ve eski teknik direktörü Ünal Karaman, bugün İYİ Parti’ye katıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ünal Karaman ve Gökhan Zan'a İYİ Parti rozetini taktı.

'HATAY BENİM ŞAHSİ MESELEM'

Zan açıklamasında, “Bildiğiniz üzere ben medeniyetinin yeşerdiği insanlık tarihine kadar eski birikimleri bir arada barındıran medeniyetin topraklarından Hatay’dan Antakya’dan geliyorum. Ama aynı zamanda öyle bahtsız bir şehirden geliyorum ki depremlerden afetlerden savaşlardan işgallerden başını kaldıramayan bir coğrafyadan geliyorum. Ancak Hatay insanları kendi tırnaklarıyla sırtından yükü eksik etmeyen her seferinde küllerinden yeniden doğan memleketin çocuklarıyız aynı zamanda. Atamızın bize son armağanıdır, göz nurudur Hatay, Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, 'Hatay benim şahsi meselemdir', bundan sonra Hatay hepimizin şahsi meselesidir. Ben sizlere tekrardan Hatay’ı deprem bölgesini ihya ve inşa etmek için tekrardan hakça hukukça kardeşçe bundan önce nasıl yaşadıysak bundan sonra da yaşayacağımızdan eminim” diye konuştu.

frztluhxgae1loy.jpeg

'TÜRK MİLLİYETÇİLERİYLE YOL YÜRÜMEK İÇİN...'

Karaman ise "Cesurlar hareketinin kıymetli mensupları hepinizi saygıyla selamlıyorum. Büyük ümitlerle çıktığım bu yolda bir iz bırakabilmek Türk milliyetçileriyle yol yürümek için buradayım. Yaradan yolumuza yoldaş olsun" ifadelerini kullandı.

frzvmrmxsaehyie.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN