Gözler Bakanlar Toplantısı'nda: Masanın kritik başlığı 'emekli zammı'

Gözler Bakanlar Toplantısı'nda: Masanın kritik başlığı 'emekli zammı'

Bakanlar Toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında düzenlenecek. Toplantıda emekli maaşlarına ilişkin düzenlemeye son halinin verilmesi bekleniyor. Toplantıda Irak ve Suriye'nin kuzeyine düzenlenen hava harekatları ile bölgedeki durum da değerlendirilecek.

Bakanlar yoğun gündemle bugün saat 15.30'da toplanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda emekli maaşlarına ilişkin düzenleme masada olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın bu konuda hazırladığı çalışma değerlendirilecek.

Son hali verilecek düzenlemenin ayrıntılarının toplantı sonrası açıklanması bekleniyor.

2024 BÜTÇESİ MASADA OLACAK

Ekonomideki gelişmeler de tüm yönleriyle ele alınacak. Enflasyon ve fahiş fiyatlara karşı alınan tedbirlerin yansımaları görüşülecek.

Ayrıca 17 Ekim'de Meclis'e sunulacak 2024 Bütçesi üzerinde görüş alışverişinde bulunulacak.

Yurt içinde ve sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları toplantının öncelikli gündem maddelerinden. Irak ve Suriye'nin kuzeyine düzenlenen hava harekatları ile bölgedeki durum değerlendirilecek.

İSRAİL-FİLİSTİN ÇATIŞMASI

Toplantıda görüşülecek bir diğer konu ise İsrail ve Filistin arasındaki çatışmalar.
Bölgedeki son durum değerlendirilecek. Türkiye'nin atacağı diplomatik adımlar görüşülecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN