Güldür Güldür’den ‘dış güçler’ göndermesi: Her şeyimizi bıraktık, Türkiye için toplandık

Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show, iktidarın ülkedeki ekonomik kriz gibi sorunları gerekçe göstererek ‘Dış güçlerin oyunu’ söylemini konu alan bir skeci sahneye taşıdı. Skeçte; ABD Başkanı’nı canlandıran karakter, "İşimizi gücümüzü, her şeyimizi bir kenara bıraktık ve tek bir gündem maddesi için toplandık: Türkiye" dedi.

Show TV’de yayımlanan eğlence programı Güldür Güldür Show, iktidarın çoğu kez sorunların sebebi olarak gösterdiği ‘dış güçler’ söylemi üzerinden bir skeç hazırladı. Skeçteki “Almanya kıskançlıktan öldü” repliği ise sosyal medyada gündem oldu.

'İŞİMİZİ GÜCÜMÜZÜ BIRAKTIK...'

ABD, Fransa, Almanya ve diğer ülkelerin dahil olduğu bir toplantının canlandırıldığı skeçte, ABD Başkanı’nı canlandıran karakter “İşimizi gücümüzü, her şeyimizi bir kenara bıraktık ve tek bir gündem maddesi için toplandık: Türkiye” dedi.

‘Dünya liderleri toplantısı’ başlığıyla sunulan skeçte, ABD, Fransa, İngiltere ve Almanya başta olmak üzere birçok batılı ülkenin ‘Türkiye’yi kıskandığı’ ve doları 40 liraya çıkarmak gibi ülkeye yönelik ‘sinsi planları’ mizahi bir dille anlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN