Gürsel Tekin "Halil İbrahim Sofrası’na hoşgeldiniz" diyerek duyurdu! CHP'de Muharrem İnce sürprizi

Gürsel Tekin "Halil İbrahim Sofrası’na hoşgeldiniz" diyerek duyurdu! CHP'de Muharrem İnce sürprizi

Pazar günü gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimine 3 gün kala Memleket Partisi lideri Muharrem ince sürpriz bir kararla adaylıktan çekildiğini açıkladı. İnce'nin açıklaması sonrasında paylaşım yapan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, "Sayın Muharrem İnce, Halil İbrahim Sofrası’na hoşgeldiniz. Her şey Türkiye için" dedi. İnce'nin Millet İttıfakı'na katılması bekleniyor.

14 Mayıs pazar günü gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimine üç gün kala Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sürpriz bir karara imza atarak adaylıktan çekildiğini açıkladı. Muharrem İnce açıklamasında "Adaylıktan çekiliyorum. Bunu memleketim için yapıyorum. Bir kanal açmaya çalıştım. Bu kanalı başaramadık" ifadelerine yer verdi.

Muharrem İnce, pazar günü gerçekleşecek seçimde kendisine oy verilmemesini isterken CHP'de konuyla ilgili ilk açıklama İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'den geldi.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Tekin, "Sayın Muharrem İnce, Halil İbrahim Sofrası’na hoşgeldiniz. Her şey Türkiye için" açıklamasında bulundu.

Tekin'in ardından ise Millet İttifakı'nın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak İnce'ye çağrıda bulundu.

KILIÇDAROĞLU'NDAN ÇAĞRI

Paylaşımında merhum sanatçı Barış Manço'nun 'Halil İbrahim Sofrası' paylaşımına yer veren Kılıçdaroğlu, ''Benim çağrım hala geçerli. Eski kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakalım artık. Sayın İnce’yi Türkiye’nin sofrasına bekliyoruz. Buyursun lütfen gelsin…'' dedi.

Tekin ve Kılıçdaroğlu'nun açıklaması sonrasında İnce'nin Millet İttıfakı'na katılması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN