Hafta sonuna planları yapın! Kışın ortasında bahar havası geliyor: İstanbul, İzmir, Antalya... Sepetini alan pikniğe koşacak

Hafta sonuna planları yapın! Kışın ortasında bahar havası geliyor: İstanbul, İzmir, Antalya... Sepetini alan pikniğe koşacak

İstanbul, Samsun, İzmir, Antalya... Hafta sonu için plan yapma zamanı geldi! Bahar havası özleyenler mutluluktan dört köşe olacak, kışın ortasında bahar havası geliyor. Sepetini alan pikniğe koşacak! Meteoroloji Genel Müdürlüğü duyurdu...

Soğuk havalardan sıkılan, piknik havası isteyen kar haberi yerine güneşli gün haberini bekleyenlerin sevineceği haber Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, bugün yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı, Marmara'nın kuzeyi, Batı Karadeniz kıyıları ile Samsun çevrelerinin ise yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilirken hafta sonu için güzel haberler var.

HAFTA SONU HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Hafta sonu boyunca, yurdun büyük bölümünde parçalı ve yer yer çok bulutlu havanın hakim olması bekleniyor. Marmara'nın güneydoğusu, Karadeniz ve Akdeniz Bölgesi'nin kıyı kesimleri, Güneydoğu ile Doğu Anadolu Bölgesi'nin güneydoğusunda yağışların görüleceği öngörülüyor. Bu yağışların Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kar ve karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

SICAKLIKLAR 4-10 DERECE ARTACAK

Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak

Açık hava bekleyenleri sevindirecek haber hafta sonu için geliyor. Hafta sonundan itibaren artması beklenen sıcaklıkların Doğu Anadolu Bölgesi hariç ülkenin geri kalanında sıcaklıkların mevsim normallerinin 4 ile 10 derece üzerine çıkması öngörülüyor.

Önümüzdeki bir hafta boyunca hava sıcaklıklarının, Ankara, Diyarbakır, ve Trabzon'da 13, İstanbul'da 16, Antalya'da 21, Mersin ve İzmir'de 19, Samsun'da 17, Bartın'da 15 dereceye kadar yükselmesi öngörülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN