Halil Falyalı cinayetinin katil zanlısına kıskaç: Türkiye'ye iade edilecek mi?

Halil Falyalı cinayetinin katil zanlısına kıskaç: Türkiye'ye iade edilecek mi?

8 Şubat'ta öldürülen kumarhane baro Halil Falyalı cinayetinin katil zanlısı yakalandı. Falyalı'nın ve şoförünün firari zanlısı bu hafta başında Hollanda'nın Lahey yakınlarındaki Zoetermeer kasabasında yakalandı. Zanlının Türkiye’ye iade edilmesi bekleniyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) kumarhane patronu Halil Falyalı ve şoförünün öldürüldüğü cinayetin zanlısı Hollanda’da yakalanarak tutuklandı. Zanlının Türkiye’ye iade edilmesi bekleniyor.

8 Şubat'ta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde arabasındayken şoförüyle birlikte silahlı saldırı sonu öldürülen ve Sedat Peker’in açıklamalarıyla gündeme gelen KKTC’li kumarhane sahibi Halil Falyalı'nın katil zanlısı yakalandı.

halil-falyali3.jpgHalil Falyalı

HOLLANDA'DA YAKALANDI

BBC Türkçe‘den Yusuf Özkan’ın haberine göre çifte cinayeti işleyen firari zanlı bu hafta başında Lahey yakınlarındaki Zoetermeer kasabasında yakalandı.

Hollanda polisi, Türk emniyet birimlerinin uyarısı üzerine zanlıyı takibe aldığını ve Zoetermeer’e yerleşmeye çalıştığını tespit ettiğini söyledi.

Zanlı çarşamba öğleden sonra Lahey’de hakim karşısına çıktı ve tutuklandı. Zanlının Türkiye’ye iade edilmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN