HDP binası saldırganının evinden iki silah çıktı

HDP binası saldırganının evinden iki silah çıktı

HDP İl Başkanlığı'nda Deniz Poyraz'ı tabancayla vurarak öldürdükten sonra tutuklanan Onur Gencer'in evindeki aramada iki farklı silah ele geçirildi.

İzmir'in Konak ilçesindeki HDP İl Başkanlığı'nda Deniz Poyraz'ı tabancayla vurarak öldürdükten sonra tutuklanan Onur Gencer'in evinde yapılan aramada, av tüfeği ve kurusıkı tabanca ele geçirildi. Gencer'in, yivsiz av tüfeği bulundurma ruhsatına sahip olduğu ve yasal avlanma için bu tüfeği kullanma izninin olduğu belirtildi.

Perşembe günü HDP binasına saldırarak bir kişiyi öldüren Onur Gencer'in evinde, polis tarafından arama yapıldığı öğrenildi.

AV TÜFEĞİNİN KULLANIMI YASAL OLARAK YASAK

Arama sonucu 1 av tüfeği ile 1 kurusıkı tabanca ele geçirildiği belirtildi. Gencer'in, yivsiz av tüfeği bulundurma ruhsatı aldığı ve yasal olarak avlanma için bu tüfeği kullanma izninin olduğu öğrenildi.

Öte yandan polis ekipleri, HDP il binasının çevresindeki 6 iş yerinden son 1 aya ait kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN