HDP ilçe binasına silahlı saldırı

HDP ilçe binasına silahlı saldırı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde sabah saatlerinde HDP ilçe binasına silahla saldırıda bulunan A.T.D. (28) gözaltına alındı.

Marmaris'te sabah saatlerinde HDP ilçe binasına silahlı saldırıda bulunulduğu ihbarı üzerine polis ekipleri sevk edildi. Saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen A.T.D. polis tarafından gözaltına alındı. Süphelinin saldırıda kullandığı silah da ele geçirildi.

hdp-marmaris.jpg

Şüphelinin HDP ilçe binasına taksiyle geldiği, 2018 yılında da aynı şekilde HDP ilçe binasının camını kırdığı ve 'mala zarar verme' suçundan işlem yapıldığı tespit edildi. Şüphelinin psikolojik tedavi gördüğü, bu nedenle ilaç kullandığı, her ay İstanbul’a psikolog görüşmesine gittiği, 2012 yılında da İstanbul Ruh Sinir Hastanesinde 1 ay süreyle kaldığı belirlendi.

hdp.jpg

HDP'NİN İZMİR İL BAŞKANLIĞINA SALDIRIDA İSE BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

17 Haziran'da ise HDP'nin İzmir İl Başkanlığı'nı silahla basan O.G. 27 yaşındaki Deniz Poyraz'ı öldürdü. Deniz Poyraz'ın partide çay servisi yapan annesi Fehime Poyraz rahatsızlandığı için bir günlüğüne onun yerine çalıştığı öğrenildi.

İZMİR SALDIRISI SONRASI AÇIKLAMA YAPAN HDP: SALDIRININ FAİLİ DE AZMETTİRİCİSİ DE BELLİDİR

HDP'nin İzmir saldırısı sonrası sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "İzmir'de parti binamız silahlı bir şahıs tarafından basılarak binamız ateşe verildi. İçeride görevli bir arkadaşımız bulunmakta. Saldırının faili de azmettiricileri de bellidir. Herhangi bir olumsuzluktan iktidar ve kışkırtıcılar sorumlu olacaktır" ifadeleri kullanılmıştı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN