CHP'den HDP'ye taziye ziyareti

CHP'den HDP'ye taziye ziyareti

CHP İzmir Milletvekilleri Tuncay Özkan, Tacettin Bayır, Bedri Serter ile CHP İl Başkanı Deniz Yücel'den oluşan heyet, HDP İzmir İl Başkanlığı'na taziye ziyaretinde bulundu.

CHP heyeti, HDP İzmir İl Başkanlığına taziye ziyaretinde bulundu.

CHP İzmir Milletvekilleri Tuncay Özkan, Tacettin Bayır, Bedri Serter ve CHP İl Başkanı Deniz Yücel, HDP İzmir İl Başkanlığı'na gitti.

01-003.jpg

Heyet, ziyarette HDP Eş Genel Başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş'a başsağlığı dileklerini iletti.

02-001.jpg

HDP İzmir İl Başkanı Kadir Baydur, CHP heyetini bina çıkışına kadar uğurladı.

NE OLMUŞTU?

İzmir'in Konak ilçesindeki HDP İl Başkanlığı'na silahla giren O. G. 27 yaşındaki Deniz Poyraz'ı öldürmüştü. Silahlı saldırgan, tabancayla etrafa ateş açmıştı. İş merkezinin çatı katına çıkan kişi, polislerce gözaltına alınmıştı.

İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamada, daha önce sağlık çalışanı olan ve görevinden istifa eden O.G.'nin, saat 11.00 sıralarında HDP İl Başkanlığına geldiği, parti çalışanı Deniz Poyraz'ı tabanca ile ateş ederek öldürdüğü duyurulmuştu.

Deniz Poyraz'ı öldüren saldırganın ilk ifadesi de ortaya çıkmıştı. Münbiç’te sağlık memuru olarak görev yaptığını anlatan saldırgan O.G.'nin sosyal medya hesaplarındaki silahlı fotoğrafları dikkat çekmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN