HDP'li Güzel’in milletvekilliğinin düşürülmesi için süreç başladı

HDP'li Güzel’in milletvekilliğinin düşürülmesi için süreç başladı

Dokunulmazlığı kaldırıldıktan sonra tutuklanan HDP'li Semra Güzel'in milletvekilliğinin devamsızlık gerekçesiyle düşürülmesi için harekete geçildi. Hazırlanan dosya Karma Komisyon'a gönderildi.

Meclis'teki oylamayla dokunulmazlığı kaldırıldıktan sonra tutuklanan HDP'li Semra Güzel'in milletvekilliğinin düşürülmesi için hazırlanan dosya Karma Komisyon’a gönderildi.

Gazete Duvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre, Meclis’in 6. Yasama yılı ilk toplantısını yapan Meclis Başkanlık Divanı, mazeret dilekçesi sunmayan Güzel’in devamsızlık raporunu Meclis Anayasa ve Adalet Komisyonu üyelerinden oluşan Karma Komisyon’a gönderdi. Komisyon bu devamsızlıkla ilgili raporunu hazırlayarak Genel Kurul’a sunacak. Genel Kurul’da son karar verilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN