HDP'li Güzel'in devamsızlığının ele alınacağı toplantı ertelendi

HDP'li Güzel'in devamsızlığının ele alınacağı toplantı ertelendi

TBMM Anayasa ve Adalet Komisyonları Üyelerinden Kurulu Karma Komisyon tarafından oluşturulan hazırlık komisyonunun, HDP Milletvekili Semra Güzel'in devamsızlığını ele alacağı toplantısı, 8 Kasım Salı gününe ertelendi.

TBMM Anayasa ve Adalet Komisyonları Üyelerinden Kurulu Karma Komisyon tarafından oluşturulan hazırlık komisyonu, TBMM Genel Kurulu'nun 6 birleşimine özürsüz veya izinsiz olarak katılmadığı tespit edilen HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in savunmasını almak üzere, AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel başkanlığında toplandı.

HDP'Lİ TİRYAKİ EK SÜRE TALEP ETTİ

Dokunulmazlığı kaldırıldıktan sonra hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Güzel'in savunması için HDP Batman Milletvekili Mehmet Rüştü Tiryaki ek süre talep etti.

Tiryaki'nin bu talebi ve hazırlık komisyonu üyesi HDP İstanbul Milletvekili Züleyha Gülüm'ün de Kovid-19 olması nedeniyle, toplantı, 8 Kasım Salı gününe ertelendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN