Hem gasp etmeye çalıştı hem de kurşun yağdırdı

Denizli'de, birçok suçtan aranan ve yakalandığında çatıdan çatıya atlayarak kaçmaya çalışan şüphelinin silahlı çatışma görüntüleri ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde şüphelinin, gasp etmeye çalıştığı kişiye sokak ortasında kurşun yağdırdığı görülüyor.

Denizli’de 7 ayrı suçtan aranma kaydı bulunan Erol Gül’ün son günlerde kentin farklı noktalarında meydana gelen olayların da faili olduğu ortaya çıktı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubeye bağlı Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekiplerinin teknik ve fiziki takibe aldığı Gül, ormanlık alanda yaşanan kovalamacada izini kaybettirerek kaçtı.

ÇATIYA ATLAYARAK KAÇMAYA ÇALIŞTI

Erol Gül, izini kaybettirdiğini düşündüğü anda düzenlenen operasyonda kıskıvrak yakalandı. Kaldığı apartın çatısından yan binaya atlayarak kaçma girişimi ise sonuçsuz kaldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece kasten adam öldürmeye teşebbüs ve silahlı yağma suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SOKAK ORTASINDA KURŞUN YAĞDIRMIŞ

Erol Gül’ün 21 Temmuz 2021 tarihinde gasp etmek istediği kişiyle yaşadığı silahlı çatışmanın güvenlik kameraları ortaya çıktı. Film sahnelerini aratmayan o anlarda Erol Gül, aracıyla kovaladığı şahsın üzerine tüfekle ateş etme anları yansıdı. Erol Gül, kovaladığı şahsın üzerine ardı ardına ateş ediyor. Kurşunların hedefi olan şahıs yerde yattığı sırada yine ateş eden Erol Gül’ü çevredeki bir vatandaş durdurmaya çalıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN