İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmen açıkladı: Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmen açıkladı: Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?

koronavirüs salgını nedeniyle son olarak 2019'da düzenlenen 39. TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarına katılan İBB Başkanı İmamoğlu, 'cumhurbaşkanı adaylığı' sorusuna verdiği yanıtla dikkatleri üzerine çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, pandemi nedeniyle son olarak 2019 yılında düzenlenen 39. TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nı ziyaret ederek söyleşiye katıldı. İBB Başkanı kendisine yöneltilen 'cumhurbaşkanı adaylığı' sorusuna verdiği yanıtla dikkatleri üzerine çekti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle son olarak 2019'da düzenlenen 39. TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarına katılan İBB Başkanı İmamoğlu, bir katılımcının 'cumhurbaşkanı adaylığı' sorusuna yanıt verdi.

TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, bu yıl 39'ncu kez kitapseverlere açıldı. Kitapseverler tarafından yoğun ilgiyle takip edilen fuara, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile katılarak kitap fuarındaki standları ziyaret etti.

Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı sorusuna yanıt verdi

'CUMHURBAŞKANIMIZ OLACAK MISINIZ?' SORUSUNA YANIT VERDİ

Fuara katılanlarla fotoğraf çektiren Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte, yazar Yekta Kopan'ın moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşiye katıldı. Söyleşi de kendisine yöneltilen sorulara yanıt veren İmamoğlu 'Cumhurbaşkanımız olacak mısınız?' sorusunu da cevapladı.

Söyleşide yaptığı konuşmada Cumhuriyetin 100. yılına çok iyi hazırlandıklarını belirten İmamoğlu, "15 ciltlik Cumhuriyetin 100. yılını anlatan bir kitap geliyor. Yaklaşık 2,5 yıldır çalışıyoruz. Yine çok özel, 2 ciltlik bir Lozan kitabı geliyor. Bu kitaplar, 2023'te Cumhuriyetimizin 100. yılında İstanbullulara hediye edeceğimiz eserler olacak. Biz özellikle İstanbul'da, hatta Türkiye'nin her noktasında çocuklar okuyabilsin diye büyük gayret içerisindeyiz" dedi.

Ekrem İmamoğlu'na 'aday mısınız?' diye soruldu! 'Allah bilir' cevabı verdi

"ODA BAŞKANI TAKSİ ESNAFININ DEĞİL PLAKALARIN ÇIKARINI DÜŞÜNÜYOR"

Taksi ihtiyacı konusunda kararlı olduklarını ifade eden İBB Başkanı İmamoğlu, "Bizim ısrarımız karşısında doğru olanı yapmışlardır. Taksilerin piyasa çıkmasında konusunda son UKOME toplantısında olumlu oy kullanmışlardır. O teklifi oraya getiren İBB zaten. Sonuçta İstanbullu kazanmıştır. Ama bu yetmez, daha fazla ihtiyaç vardır. İBB olarak ve başkanı olarak şunu söyleyeyim; İstanbul'daki Taksiciler Odası Başkanı, taksi esnafının çıkarını ve iyiliğini değil, sadece taksi plakalarının çıkarını düşündüğünden, hala bu işte direnç ortaya koymaktadır" açıklamasında bulundu.

"ALLAH BİLİR"

İmamoğlu, bir izleyicinin 'Cumhurbaşkanımız olacak mısınız' sorusuna ise "AIlah bilir" şeklinde yanıt verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN