İBB’den bayram hediyesi! Ücret ödemeyeceğiz

İBB’den bayram hediyesi! Ücret ödemeyeceğiz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Ramazan Bayramı Sürprizi: 9 Gün Boyunca Ücretsiz Toplu Taşıma

Ramazan Bayramı tatili vesilesiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbullular için müjdeli bir haberi duyurdu. Belediye, 5 Nisan akşamı başlayıp 9 gün sürecek bayram tatili boyunca şehirdeki tüm toplu taşıma hizmetlerini ücretsiz yapacağını açıkladı. Bu hizmet, otobüsler, vapurlar, metro ve tramvayları kapsayacak ve İstanbulluların bayram ziyaretlerini daha rahat yapabilmeleri için düzenlendi.

img-4903.jpeg

Ayrıca, şehir hatları vapurları resmi tatil tarifesine göre daha sık sefer yapacak ve deniz taksileri de bayram boyunca kesintisiz hizmet verecek. İstanbulkart kullanıcıları, bu süre zarfında toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecekler.

İstanbul’da bayram coşkusunu artıracak bir diğer etkinlik ise Lale Bayramı olacak. Belediye sınırları içindeki parklarda düzenlenecek olan Lale Bayramı’nda, özellikle çocuklar için tasarlanmış oyun alanları ve çeşitli etkinlikler vatandaşları bekliyor olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bu bayram jesti, artan ulaşım masrafları nedeniyle endişe duyan vatandaşlar için büyük bir rahatlama sağlayacak. Belediye, bu uygulama ile İstanbulluların bayramı daha keyifli ve ekonomik bir şekilde geçirmelerini amaçlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN