İbrahim Kahveci Cumhurbaşkanı'na seslenmişti: Çay paketi atmayın

Karar Gazetesi Yazarı İbrahim Kahveci, Erdoğan'ın Marmaris'te vatandaşlara çay dağıtmasının öncesinde katıldığı yayında doğal afet bölgelerinde yapmış olduğu davranış nedeniyle Cumhurbaşkanı'nı uyarmış ve yangın bölgesinde aynı olayı yapmamasını söylemişti.

Karar Gazetesi Yazarı İbrahim Kahveci, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sel bölgelerinde çay paketi dağıtmasını eleştirmiş ve yaşanan yangınlarla ilgili olarak bu bölgelere gittiğinde de vatandaşlara çay paketi atmaması gerektiğini söylemişti.

'BİRKAÇ HAFTA ÇAY PAKETİ ATACAK'

Kahveci konuşmasında "Devlet yönetimi ve devlet insanlığı sorunları riskleri önceden öngörüp o risklere yönelik önceden tedbir almak biz ne yapıyoruz Giresun'da sel oldu ne yaptık gittik oraya vatandaşa çay paketi attık Rize'de sel oldu ne yaptık gittik oraya vatandaşa çay paketi attık Manavgat'ta ormanlarımız yandı, Marmaris'te ormanlarımız yandı Adana'da yanıyor, Mersin'de yanıyor demek ki Sayın Cumhurbaşkanımız önümüzdeki birkaç hafta bir çok yere gidip çay paketi atacak" demişti.

'UMARIM YAPMAZ' DİYEREK UYARMIŞTI

Kahveci sözlerine "Şu ana kadar doğal afetlerde yapılan eylemlerden gördüğümüz bir faaliyet umarım olmaz Cumhurbaşkanımızdan istirham ederim umarım yapmaz, yapmamasını da isterim yapmasın çay paketi atmasın ne olur doğal afetlerde çay paketi atmasın mitinge gider siyasi parti faaliyeti olur çay paketi atar ama doğal afette gidip çay paketi atmayın, iyi olmuyor" diyerek devam etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahveci'nin sözlerinden kısa bir zaman sonra dün Marmaris'e düzenlemiş olduğu ziyarette yangından zarar görmüş vatandaşlara daha önce sel bölgelerinde yaptığı gibi çay paketleri atmış bu görüntüler özellikle sosyal medyada tepki toplamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (21)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
21 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN