İki doz aşı olmayan öğretmenlere PCR testi zorunluluğu

İki doz aşı olmayan öğretmenlere PCR testi zorunluluğu

Okulların 6 Eylül'de açılacak olmasıyla, kovid-19 kapsamında alınan tedbirler de hızlandırıldı. Öğretmenlerin en az bir doz aşı olma oranı, 83,3'e yükseldi.

Milli Eğitim Bakanlığı, yüz yüze eğitime tam zamanlı geçmek için çalışmalarını hızla sürdürüyor.

MEB ile Sağlık Bakanlığı'nın hazırladığı 'Kovid-19 Salgınında Okullarda Alınması Gereken Önlemler Rehberi' 81 İl Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderildi. Bakan Mahmut Özer'in katılımıyla İstanbul'da yeni öğretim yılının başlangıcı için alınacak tedbir ve hazırlıklara ilişkin toplantı gerçekleştirildi.

İKİ DOZ AŞI OLMAYAN ÖĞRETMENLERE PCR TESTİ ZORUNLULUĞU

Öğretmenlerin iki doz aşı olma oranı ise yüzde 72,2 oldu. 6 Ağustos tarihinden itibaren öğretmenlerin bir doz aşı olma oranında yüzde 10 ve iki doz aşı olma oranında ise yüzde 13'lük artış olduğu belirtildi. İki doz aşı olmayan öğretmenlere haftada iki gün PCR testi vermeleri gerekecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN