İki doz aşı olmayan öğretmenlere PCR testi zorunluluğu

İki doz aşı olmayan öğretmenlere PCR testi zorunluluğu

Okulların 6 Eylül'de açılacak olmasıyla, kovid-19 kapsamında alınan tedbirler de hızlandırıldı. Öğretmenlerin en az bir doz aşı olma oranı, 83,3'e yükseldi.

Milli Eğitim Bakanlığı, yüz yüze eğitime tam zamanlı geçmek için çalışmalarını hızla sürdürüyor.

MEB ile Sağlık Bakanlığı'nın hazırladığı 'Kovid-19 Salgınında Okullarda Alınması Gereken Önlemler Rehberi' 81 İl Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderildi. Bakan Mahmut Özer'in katılımıyla İstanbul'da yeni öğretim yılının başlangıcı için alınacak tedbir ve hazırlıklara ilişkin toplantı gerçekleştirildi.

İKİ DOZ AŞI OLMAYAN ÖĞRETMENLERE PCR TESTİ ZORUNLULUĞU

Öğretmenlerin iki doz aşı olma oranı ise yüzde 72,2 oldu. 6 Ağustos tarihinden itibaren öğretmenlerin bir doz aşı olma oranında yüzde 10 ve iki doz aşı olma oranında ise yüzde 13'lük artış olduğu belirtildi. İki doz aşı olmayan öğretmenlere haftada iki gün PCR testi vermeleri gerekecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN