İlahiyatçı Cemil Kılıç’ın adalet arayışı sürüyor

İlahiyatçı Cemil Kılıç’ın adalet arayışı sürüyor

İlahiyatçı yazar Cemil Kılıç, üç ay önce bazı kişilerin sopalı saldırısına uğramıştı. Kılıç'ın şikayeti üzerine gözaltına alınan şahıslar ardından serbest bırakılmıştı. Şikayete rağmen Kılıç'a yönelik linçlerini sürdüren şahıslar bu kez evinin önüne gitti. Kılıç kendisini sopayla darbeden kişinin kendisini evinin önünde beklediğini ve hakaret yağdırdığını duyurdu. Neredeyse saldırıya uğrayacağını ifade eden Kılıç şahıstan karakola giderek şikayetçi oldu.

Üç ay önce sopayla darbedilen ilahiyatçı yazar Cemil Kılıç, bu kez de evinin önünde aynı kişilerin hakaretli saldırısına uğradı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hakarete uğradığını söyleyen Kılıç, karakola giderek şikayetçi oldu.

Kılıç paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Yarım saat kadar önce katıldığım panelden sonra evime döndüm. Bina girişinde birkaç ay önce bana saldıran şahıslardan biri duruyordu. Ben başta tanıyamadım. Danışmaya selam verdim. Ama o şahıs danışma görevlisinden önce aleyküm selam deyip bana ben ..... kişiyim dedi. Ardından türlü hakaretler etmeye kalkıştı. Tartışmaya başladık. Görevli ayırdı. Az daha yine saldırıya uğrayacaktım.

'EVİMDE KENDİMİ GÜVENDE HİSSETMİYORUM'

Polisi aradım, yarın ilgileneceklerini söyledi. Konutumda kendimi güvende hissetmiyorum. Kamuoyunun bilgisine… Karakola gidip şikayetçi oldum. Polis şahsın göz altına alındığını söyledi.”

3 AY ÖNCE FİİLİ SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Cemil Kılıç üç ay önce "Evimin önünde saldırıya uğradım. Ellerinde sopalarla Allahu Ekber deyip saldırdılar" diyerek saldırıya uğradığını duyurmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN