İliç'te toprak altında kalan 6 işçinin kimliği belli oldu

İliç'te toprak altında kalan 6 işçinin kimliği belli oldu

Erzincan'ın İliç ilçesinde Anagold Çöpler Altın Madeni'nde kayan toprağın altında kalan 9 işçiyi arama kurtarma çalışmaları devam ederken 6 işçinin kimliği belli oldu.

Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeni sahasında kayan toprağın altında kalan 9 işçiyi arama kurtarma çalışmaları devam ederken kayıp işçilerin yakınları da çalışmaları uzaktan takip ediyor.

Toprak altında kalan 6 işçinin isimleri de belli oldu. Bu işçilerin Şaban Yılmaz, Kenan Öz, İbrahim Keklik, Adnan Keklik, Hüseyin Kaya ve Ramazan Çimen olduğu bildirildi.

maden-sahasinda-toprak-altinda-kala-rc8e-1.jpg

YAĞIŞLI HAVA DEVAM EDECEK

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü bölgede hava sıcaklığının 8 derece olduğunu ve yağışın gün boyu devam edeceğini bildirdi.

Maden ocağına giriş çıkışlar ise güvenlik önlemi altında yapılıyor. Jandarmanın tedbir aldığı bölgede ocağa gelenler kimlik kontrolü sonrası içeri alınıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN