İmamoğlu 1 yıllık maaşını depremzedelere bağışladı

İmamoğlu 1 yıllık maaşını depremzedelere bağışladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'nun Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7'lik depremin ardından ihtiyaçların karşılanması için depremzedelere bir yıllık maaşını bağışladığı belirtildi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki ve 10 ilin etkilendiği depremlerden sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ihtiyaçların karşılanması için bir yıllık maaşını depremzedelere bağışladı.

Depremin hemen ardından bölgeye 311 arama-kurtarma ekibi ve 20 iş makinası, günde 6 bin kişilik yemek, 15 bin de ekmek üretim kapasitesine sahip 2 TIR gönderen İBB, Hatay'a bugüne kadar temel ihtiyaç malzemelerini içeren 120 TIR daha gönderdi.

Depremden etkilenen Şanlıurfa’da ve Kilis’te arama kurtarma çalışmaları tamamlandı. 8 ilde ise Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri koordinasyonunda çok sayıda ekibin çalışmaları sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN