İmamoğlu 1 yıllık maaşını depremzedelere bağışladı

İmamoğlu 1 yıllık maaşını depremzedelere bağışladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'nun Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7'lik depremin ardından ihtiyaçların karşılanması için depremzedelere bir yıllık maaşını bağışladığı belirtildi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki ve 10 ilin etkilendiği depremlerden sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ihtiyaçların karşılanması için bir yıllık maaşını depremzedelere bağışladı.

Depremin hemen ardından bölgeye 311 arama-kurtarma ekibi ve 20 iş makinası, günde 6 bin kişilik yemek, 15 bin de ekmek üretim kapasitesine sahip 2 TIR gönderen İBB, Hatay'a bugüne kadar temel ihtiyaç malzemelerini içeren 120 TIR daha gönderdi.

Depremden etkilenen Şanlıurfa’da ve Kilis’te arama kurtarma çalışmaları tamamlandı. 8 ilde ise Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri koordinasyonunda çok sayıda ekibin çalışmaları sürüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR (6)
6 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN