İmamoğlu'nun 1999 depremindeki görüntüleri yeniden gündemde

Deprem bölgesinde İBB Başkanı İmamoğlu'na "Şov yapma İngiliz uşağı" diyerek saldıran eski AK Parti Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu'nun tavrı gündemden düşmezken, İmamoğlu'nun 1999 depreminde de afet bölgesine gittiği görüntüler yeniden gündeme geldi.

Eski AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, geçtiğimiz günlerde deprem bölgesinde bulunan ve yardım getiren İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na saldırarak "Şov yapma, İngiliz uşağı defol" diye bağırmış, Reyhanlı'nın tavrına sosyal medyada tepki yağmıştı.

Tepkilerin ardından Reyhanlıoğlu, kendisini, "İmamoğlu bir grup insanla enkaz bölgesine geldi. Ben yakınlarımın enkazdan çıkarılmasını bekliyordum. O bölgeden olmayan, yanlarında getirdikleri kişiye hemen mikrofon uzattılar, o şahıs burada devlet yok çalışma yok diye her zaman yaptıkları gibi yalan söyleme başladı" sözleriyle savunmaya çalışmıştı.

İMAMOĞLU: HUKUKİ HAKLARIMI ARAYACAĞIM

İmamoğlu ise yaptığı açıklamada Reyhanlıoğlu hakkında "Saçma sapan bir durum. Ben döndüm sadece 'normal değilsin abla lütfen bizi rahat bırak' dedim. Hukuki haklarımı arayacağım" demişti.

İMAMOĞLU 24 YIL ÖNCE DE ORADAYDI

Reyhanlıoğlu'nun hareketine tepkiler sürerken, İBB Başkanı İmamoğlu'nun, 1999 Gölcük depreminde, 29 yaşındayken, afet bölgesi İzmit’e gittiği görüntüler tekrar gündeme geldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN