İmamoğlu: Değişim makamın üzerinde

İmamoğlu: Değişim makamın üzerinde

İBB Başkanı İmamoğlu, değişim tartışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada konuyu 'bir makam meselesinin çok ötesinde değerlendirdiğini' belirterek "Mutlaka bir ajandamız olacak, belirgin bir günü yok. Sizleri bilgi sahibi yapacağız. Değişim konusunda her değerli fikri mutlaka gündemimize alıyoruz." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ataşehir'de inşa edilecek olan İçerenköy Spor Tesisinin temel atma töreninde gazetecilerin sorularını yanıtladı. 'Değişim' tartışmalarına ilişkin konuşan İmamoğlu "Değişim makamın üzerinde. Mutlaka bir ajandamız olacak" dedi.

İmamoğlu eski CHP-SHP genel başkanlarıyla görüşmesiyle ilgili soruya, "Üç genel başkanımızı, Hasan Akgün başkanımız Büyükçekmece festivalinde ağırlayacağını duyunca kendileriyle Beylikdüzü'nde buluştuk. Orada özel, şahsıma ait bir sergi salonu var. Orayı beraber gezdik, yemek yedik. Sohbet ettik, çok faydalandık. Önümüzdeki günlerde zamanlarda, alacağımız kararlarda ya da çizeceğimiz yolculukta büyük katkılar sunacağını söyleyebilirim" diye yanıt verdi.

Değişim tartışmalarıyla ilgili de konuşan İmamoğlu "Mutlaka bir ajandamız olacak, belirgin bir günü yok. Sizleri bilgi sahibi yapacağız. Değişim konusunda her değerli fikri mutlaka gündemimize alıyoruz. Meseleyi bir makam meselesinin çok ötesinde değerlendirdiğimi; ülkemi, vatanımı milletimi, şehrimi, 16 milyon hemşehrimi, partimi, partilileri düşünecek ve bu konuda en sağlıklı kararı vermek zorunda olduğumuzu, ben ve benim gibi düşünen insanlar zaten biliyor" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN