'İmamoğlu toplantısına Bozdağ da katıldı' iddiasına İBB'den tepki: Tarihin en büyük hukuk skandalı

'İmamoğlu toplantısına Bozdağ da katıldı' iddiasına İBB'den tepki: Tarihin en büyük hukuk skandalı

Gazeteci İsmail Saymaz, Beştepe'de İBB Başkanı İmamoğlu'na ilişkin yapıldığı öne sürülen toplantıya Adalet Bakanı Bozdağ'ın da katıldığını iddia etmişti. Bozdağ'ın toplantıya katıldığı iddialarına yönelik bir açıklama yapmamasına İBB'den tepki geldi. İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun, "Tarihin en büyük hukuk skandalları, bugünün Türkiye’sinde yaşanıyor." dedi.

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis ve siyasi yasak kararından bir gün önce Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında "Davadan çıkan karar bizi nasıl etkiler" toplantısı yapıldığını yazmıştı. Saymaz toplantıya Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın da katıldığını iddia etmişti. Konuyla ilgili Bozdağ'dan bir açıklama geldi.

Adalet Bakanı Bozdağ'ın toplantıya katılmasına İBB'den tepki geldi. İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun sosyal medya hesabı Twitter'dan "Adalet Bakanı 48 saattir suskun! Tarihin en büyük hukuk skandalları, bugünün Türkiye’sinde yaşanıyor. Bu sessizliğe alışmayacağız." paylaşımı yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN