'İmamoğlu ve Koç bir araya geldi' iddiası

'İmamoğlu ve Koç bir araya geldi' iddiası

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yaşadıkları tartışmanın ardından bir araya geldiği öne sürüldü. İddiaya göre söz konusu buluşmada iki isim arasındaki buzlar çözüldü.

Sözcü yazarı Aytunç Erkin, bugünkü köşe yazısında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasında yaşanan tartışmayı özetledi. İki ismin eski TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik'in ofisinde bir buluşma gerçekleştirdiğini öne süren Erkin, 7 Mayıs'ta yaşananların ardından telefon trafiğinin gerçekleştiğini ve 8 Mayıs Pazar günü de İmamoğlu ile Koç'un Fenerbahçe Başkan Vekili, iş insanı Erol Bilecik'in ofisinde bir araya geldiğini söyledi.

BİRBİRLERİNE KARŞI SERT SÖZLERİ DE GÜNDEME GELDİ

İmamoğlu ile Koç arasında geçen görüşmede, İBB Başkanı'nın Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na seçilen Uğur Dündar ziyaretinden 7 Mayıs'a kadar geçen sürede yaşananların masaya yatırıldığı belirtilirken; kravat, kitap, forma ve ikilinin birbirlerine karşı sert sözlerinin gündeme geldiği ileri sürüldü.

RESMİ AÇIKLAMA GELMEDİ

Fenerbahçe ve İBB kaynaklarından herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, ilerleyen günlerde detayların netleşeceği ve Bilecik'in ofisinde gerçekleşen zirveyle buzların eridiği söyleniyor.

NE OLMUŞTU?

Ali Koç, Ekrem İmamoğlu’nun bordo-mavi kravatla Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’ı ziyaret etmesiyle ilgili açıklamada bulunarak, "Umarım Fenerbahçelilerin, Ekrem İmamoğlu’na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez" ifadelerini kullanmıştı.

İmamoğlu da Koç'a "Koç Grubu YK BV. Ali Koç’un açıklamasını dinledim. 'İmamoğlu Koç Ailesi’nin Projesidir' komplosunu yıktığı için teşekkürler. İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe’nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesi’ne zarar vermemesi dileğiyle…" diye yanıt vermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN