Eski Fenerbahçeli yöneticiden İmamoğlu’na: Özür dilemezsen elbet hesaplaşacağız

Eski Fenerbahçeli yöneticiden İmamoğlu’na: Özür dilemezsen elbet hesaplaşacağız

Eski Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Metin Sipahioğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun özür dilemesini talep etti.

Sipahioğlu, Twitter paylaşımında, İmamoğlu’nun Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a ağır sözlerle yüklendiği açıklamasını alıntıladı.

Eski yönetici şunları yazdı: “1. Bugün konuşan; Koç Holding başkan vekili değil, Fenerbahçe başkanıydı. 2. Dün, iktidarın bakanlarını çok daha sert eleştirdi. Herhalde çevren bilgilendirmemiş! 3. Yolun yol değil. Verdiğin kitaplar, bu açıklaman vs. 4. Burası Fenerbahçe! Özür dilemezsen elbet hesaplaşacağız!”

Sipahioğlu, bir sonraki paylaşımında ise ‘hesaplaşma’yla neyin kast edildiğine dair soru işaretlerini giderdi.

“Bu camia, sandıkta hesaplaşmayı çok iyi bilir. Ne iktidar ne muhalefet unutmasın” diye yazan yönetici, Fenerbahçelilerin tribünde açtığı ‘Sandıkta görüşürüz Mesut bey’ pankartının göründüğü fotoğraf karesini paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN