Eski Fenerbahçeli yöneticiden İmamoğlu’na: Özür dilemezsen elbet hesaplaşacağız

Eski Fenerbahçeli yöneticiden İmamoğlu’na: Özür dilemezsen elbet hesaplaşacağız

Eski Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Metin Sipahioğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun özür dilemesini talep etti.

Sipahioğlu, Twitter paylaşımında, İmamoğlu’nun Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a ağır sözlerle yüklendiği açıklamasını alıntıladı.

Eski yönetici şunları yazdı: “1. Bugün konuşan; Koç Holding başkan vekili değil, Fenerbahçe başkanıydı. 2. Dün, iktidarın bakanlarını çok daha sert eleştirdi. Herhalde çevren bilgilendirmemiş! 3. Yolun yol değil. Verdiğin kitaplar, bu açıklaman vs. 4. Burası Fenerbahçe! Özür dilemezsen elbet hesaplaşacağız!”

Sipahioğlu, bir sonraki paylaşımında ise ‘hesaplaşma’yla neyin kast edildiğine dair soru işaretlerini giderdi.

“Bu camia, sandıkta hesaplaşmayı çok iyi bilir. Ne iktidar ne muhalefet unutmasın” diye yazan yönetici, Fenerbahçelilerin tribünde açtığı ‘Sandıkta görüşürüz Mesut bey’ pankartının göründüğü fotoğraf karesini paylaştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (10)
10 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN