Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bu kez İBB Başkanı İmamoğlu'nu hedef aldı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bu kez İBB Başkanı İmamoğlu'nu hedef aldı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulunda yaptığı açıklamalarda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. Uğur Dündar'ı ziyaret eden İmamoğlu'na tepki gösteren Ali Koç "İnşallah Fenerbahçelilerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın İmamoğlu’na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez" dedi

Dün düzenlediği basın toplantısında Trabzonspor camiasına yüklenen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bu kez İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı.

Koç, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu (YDK) Başkanı Uğur Dündar'ı bordo-mavi kravat takarak ziyaret etmesine tepki gösterdi.

Koç'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Dün ettiğim laflar bir siyasi partiye, iktidara değildi. Lafım; bulundukları konumu taşıyamayan siyasetçileredir. Fenerbahçe'nin yaptığı 3 Temmuz duruşunun kıymeti ileride anlaşılacak. Bu duruş sayesinde ileride çocuklar Fenerbahçe taraftarı olacak

TARAFTARLARIMIZ İNŞALLAH İMAMOĞLU'NA HANGİ ŞEHRİN BELEDİYE BAŞKANI OLDUĞUNU HATIRLATMAZ

İnşallah Fenerbahçelilerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın İmamoğlu’na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez. Siyaset üstüyüz, bu işlere girmek istemiyoruz. Benim için önemli olan niyettir. Uğur Dündar bey İBB Başkanı İmamoğlu'na 61 numaralı forma verdi, iyi niyetle. Ama ziyaretçisinin niyeti…

EKREM İMAMOĞLU FENERBAHÇE'YE HAKARET EDİLEN KİTABI HEDİYE ETTİ

Trabzonlu bazı insanların enteresan özellikleri var. Milli Takım stadımıza maç yapmaya gelir, hocası bordo mavi kravat takar. Şehrin belediye başkanı gelir, bordo mavi kravat takar. Bir de utanmadan bize hakaret edilen kitap hediye ediliyor.

FETÖ AĞZIYLA YAPILAN KONUŞMALARI KABUL ETMİYORUZ

2010-11 sezonu unutulmayacak. 'Kupanın replikasını yapalım, Trabzonspor'a yollayalım' dedim. Yönetici arkadaşlarım kabul etmedi. Bunu artık mizaha dökmek lazım. FETÖ ağzıyla yapılan konuşmaları kabul etmiyoruz.

Çok isterdim İstanbul’un kulüpleri bir araya gelip, gerekli mesajları vermeyi. Belki o günlere gelebiliriz. Bilmiyorum. Ama inanın benim söylediklerimi 3 büyük kulüp oturup yan yana söyleyelim, işin rengi ciddi anlamda değişir.

BUNA KİM İZİN VERİYOR?

Beşiktaş-Fenerbahçe maçının olduğu gün İstanbul'da şampiyonluk kutlayacaklar. Bu nasıl bir irade? Buna kim izin veriyor?

ŞAMPİYONUN TAKIMIN KUPASI, ŞAMPİYON TAKIMIN MÜZESİNDE OLUR

Şampiyonun takımın kupası, şampiyon takımın müzesinde olur. Yarın başıma ne gelir bilmiyorum ama susarsam da aynada kendime bakamam.

KELİMELER BOĞAZIMDA DÜĞÜMLENDİ

Dünkü basın toplantısında kelimeler boğazımda düğümlendi. Kelimeler boğazımda düğümlendi, kulübün menfaati için! Çünkü devletle birçok işimiz var. Bu birçok kulüp için böyle. Belki onlar da bu yüzden sessiz kalıyor. Biz zalim değiliz, zulme de sessiz kalamayız.

Kurşunlanma olayının yıllardır aydınlatılmaması bu ülkenin zayıf görünmesine neden oluyor. Korka korka Türk futbolu bugünlere geldi. Yarın bir gün benim başıma ne gelir bilmiyorum. Ama susarsam da aynada kendime bakamayacağımı biliyorum. Fenerbahçe’nin hakları, kimliği, şahsiyeti, varlığı hedef alındığı zaman biz, en ağır cevabı tavizsiz bir duruş sergileyerek verdik. Ben 4 sezon boyunca futbolda dostluk, beraberlik olsun diye çabaladım. En çok da bu konuda eleştirildim. Ama artık benim gibi bir insan bile bunları söylüyorsa çok tehlikeli noktaya gelmişizdir. Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzüncü yılında Fenerbahçe şampiyon olsun."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN